Paarden

Paarden

De paarden

Heel graag vertel ik wat meer over mijn co-coaches. Zij maken tenslotte een belangrijk deel uit van je coachsessie.

Je zal misschien denken wat kan een paard mij vertellen…… Het is niet iets geheimzinnigs. Wel altijd bijzonder en soms ontroerend om te zien wat er gebeurt bij mensen. Paarden reageren vanuit hun natuur, ze reageren op je energie, spierspanning en emotie. Hoe goed je je best ook doet om stoer te zijn. Je emoties niet te toont of het voor jezelf onduidelijk is  wat er aan de hand is. Paarden prikken daar doorheen en laten je zien waar je pijn of verlangen zit. Ze geven je inzicht en duidelijkheid.

Lieve Binkie

Binkie kwam 10 jaar geleden mijn leven binnen gewandeld. We hebben al van alles samen gedaan van buiten in de polder rijden, kilometers wandelen aan de hand, Parelli Naturel Horsemanship en lange lijnen werk. Ook zit ik graag gezellig in de wei om samen met de paarden te zijn. En nu mag ik Binkie mijn co-coach noemen. Hij is een ontzettend lief en zachtaardig paard, gevoelig en een beetje verlegen. Hij geeft je steun en troost in een sessie als je dit nodig hebt, maar kan je ook op een lieve manier laten zien waar je pijn of verlangen zit. Hij blijft stil staan wanneer je niet duidelijk bent.

Binkie vind het coach-werk leuk om te doen en gaat graag met je mee.

Stoere Abel

Abel is een leuke, stoere, eigenwijze shetlander. Hij heeft een duidelijke mening en is niet bang om die te laten zien. Wanneer je de leiding niet neemt, dan zorgt Abel dat hij de leiding krijgt. Hij laat je zien waar je meer voor jezelf op mag komen. Hij is nieuwsgierig, ondeugend maar ook een knuffelkont. Wanneer je troost of een steuntje in de rug nodig hebt, dan zal hij je die geven door bij je te komen staan.

Abel is enthousiast wanneer hij mag coachen en gaat ook graag met je mee.