Diana

Diana

Tijd om mezelf voor te stellen, want je wilt natuurlijk wel weten bij wie je terecht komt. Mijn naam is Diana Ista, ik woon in Bruinisse  tussen het mooie Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Ik heb een gezin met mijn man en drie kinderen. Al van jongs af aan vind ik paarden geweldig, toen ik volwassen was heb ik mijn wens in vervulling laten gaan door mijn eigen paard te kopen. Na een intensieve zoektocht is tinker Binkie op mijn pad gekomen en snel daarna kwam shetlander Abel om de kudde compleet te maken.

Mijn droom om iets met paarden te gaan doen leek niet zo makkelijk bereikbaar. Maar door de paardrijlessen en het grondwerk met de paarden waarbij ook een stukje coaching om de hoek kwam kijken, kwam ik nieuwe mogelijkheden tegen. Na een zoektocht ben ik bij Tirza Brouwer van de Academie voor Paard- en Lifecoaching terecht gekomen. Hier heb ik een intensieve en

brede opleiding gekregen tot paardencoach, waardoor ik een mooie coach sessie kan verzorgen. Ik vind het geweldig om te zien wat de paarden toevoegen.

 

Naast het coachen werk ik als persoonlijk begeleider voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Door mijn werk in de hulpverlening heb ik ervaring met het denken in mogelijkheden en open staan voor anderen. Ik gebruik hiervoor mijn inlevingsvermogen, humor en doorzettings vermogen. Ik ga niet snel bij de pakken neerzitten en vind altijd wel een opening om je verder te helpen.